Bilreparasjon: Slik Holder Du Bilen I Form

Du har sikkert hatt stygge bilreparasjonsopplevelser tidligere. Du har kanskje hatt gode, men ingen liker å punge ut tonnevis med penger og lurer på hva som egentlig skjer. I stedet vil du ha kunnskapen som er nødvendig for å ta velinformerte beslutninger neste gang du arbeider med bilreparasjoner .

Når du støter på bilproblemer, bør du først slå til Internett for å finne ut hva problemet kan være. Du kan finne ut at det er et enkelt å reparere problem som du kan gjøre på egen hånd. Dette kan spare deg for hundrevis av dollar i lønnskostnader hvis du måtte ta den med til en butikk.

Den beste måten å finne en god bilmekaniker er å få henvisninger. Kan du få en anbefaling fra en venn eller noen du jobber med? Du kan få informasjon om priser og kvalitetsnivå. Unngå mekanikerne som overbelastet vennene dine eller ikke var ærlige med dem.

Beskytt bilen mot vannskader. Ta deg tid til å kontrollere at alle vinduer og dører er ordentlig lukket. Hold bilen på høyere grunn hvis du bor i et område som lett kan oversvømmes. Hvis du har sandsekker, må du bygge en vegg rundt bilen din. Ikke kjør i områder med høy vannstand. Ikke start bilen hvis den har vært utsatt for flomvann.

Grunnleggende vedlikehold som oljeskift er faktisk veldig enkelt å gjøre selv. Du trenger bare rampe, panne og noen få grunnleggende verktøy. Bare sjekk med byen din eller fylkeskommunen på forhånd for å finne ut hvor du skal ta med spilloljen. Det er ekstremt skadelig for miljøet, og du kan få store bøter for å dumpe det.

Hvis du trenger å fikse bilen etter en ulykke, bør du kontakte forsikringen din for å få en liste over godkjente mekanikere. Å gå til en godkjent mekaniker betyr at forsikringen din dekker noen av utgiftene dine. Dessuten er det mer sannsynlig at du finner en god sertifisert mekaniker hvis du går til en profesjonell valgt av forsikringsselskapet ditt.

Hvis du planlegger å ta bilen til butikken, må du ikke la noe ligge inne i bilen. Mekanikeren må kanskje fjerne disse elementene for å gjøre jobben sin, og de er ikke ansvarlige hvis du senere finner ut at noe mangler. Det samme gjelder bagasjerommet eller sengen på lastebilen.

Spør bilmekanikeren om deres ASE -sertifisering. National Institute for Automotive Service Excellence har en test to ganger i året for det. For å oppnå denne sertifiseringen må mekanikere bestå en skriftlig test, samtidig som de har omtrent to års arbeidserfaring innen bilmekanikk og reparasjon. Denne sertifiseringen øker sjansene dine for å finne kompetente mekanikere.

Føl deg mer trygg nå som du har riktig informasjon for å hjelpe deg gjennom din neste bilreparasjon. Du vil ikke komme inn i et ødeleggelsesnett som kommer av å ta feil beslutninger. I stedet vil du være på toppen av spillet ditt med informasjonen du har fått.